outlet

Leegverkoop van onze showroom

Wij willen niks meenemen naar het nieuwe pand zodoende houden wij een volledige leeg verkoop. Profiteer van deze unieke kans en bespaar tot wel 40% korting op kachels en haarden, WEG=WEG!

 

Door de groei van de afgelopen jaren en met onze nieuwe visie gericht op de toekomst, mogen wij met trots vertellen dat Krul alltech gaat verhuizen. Met de plannen die wij hebben, maakt het pand wat gevestigd is op de dokter de vriesstraat 16 in Benningbroek de voor ons meest ideale locatie.

 

Op onze nieuwe locatie is er ruimte voor een grote luxe inspiratie showroom, daarnaast zal ook het magazijn worden uitgebreid waardoor wij nog meer uit eigen voorraad kunnen leveren om u zo snel mogelijk te kunnen helpen. De grote van de showroom gaat van 1000m2 naar 1500m2 waar u meer dan 500 kachels en haarden kan bezichtigen. Daarnaast zijn wij van plan om van de 500 kachels en haarden zo rond de 150 brandend aan u te kunnen laten zien.

 

Kom naar de showroom of neem een kijkje op onze website. Mocht u zeker willen zijn of wij de betreffende kachel hebben staan, neem dan contact met ons op.

 

Houtkachels en haarden

 

Gaskachels en haarden

 

Elektrischekachels

 

Cv-zijdige kachels

 

Speksteen kachels

 

Pelletkachels