outlet
Nieuws van Krul Alltech

De Dru Maestro Eco Wave haarden brandend te zien in onze showroom!

 

260 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft geleid tot een serie gashaarden
waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel van een echt houtvuur wordt geëvenaard.
De revolutionaire Maestro gashaarden van DRU, ofwel het ‘ultieme vuur’.

 

Het ultieme vuur

Het creëren van het ‘ultieme vuur’ is het creëren van echtheid. Bij de Maestro gashaarden realiseren we dit door het verwerken van een tweede brander in de keramische houtblokken. Het vuur grijpt nu niet alleen om de blokken heen, maar de vlammen hebben ook meer volume en reiken hoger dan bij alle andere gashaarden. Niet van echt te onderscheiden houtblokken. Een natuurlijkere kleur, structuur en detaillering zorgen voor een nog echtere vuurbeleving.

 

Altijd een natuurlijk vlambeeld

De innovatieve gashaarden en gaskachels van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kun je het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van een mooi vlambeeld. Het wordt zo nooit te warm in je interieur en het is dus niet nodig om de haard laag te zetten of te doven. Je kunt blijven genieten van een prachtig en mooi vlambeeld en je bespaart tot 50% op je energieverbruik! 

 

Glashelder

Bij het ultieme vuur hoort een ultiem vuurzicht. De Maestro gashaarden zijn niet alleen uitgerust met extra hoge ramen, maar hebben ook de optie voor ontspiegeld glas. Door het ontbreken van spiegeling in het glas, is het glas gewoonweg niet zichtbaar. Hierdoor heb je altijd een perfect zicht op een natuurlijk en levendig vuur.

 

De voordelen van Eco Wave:

- Volledige controle over haard, vermogen en warmte
- Natuurlijk vlambeeld over de volledige breedte van haard
- Langer genieten van haard; minder snel te warm
- Ook ideaal voor in lente en herfst
- Grotere haard mogelijk
- Levendig vlammenspel/variërend vlammenspel
- Tot wel 50% besparing