outlet

Pelletkachels algemeen

Een pellet kachel is er tegenwoordig in alle merken en soorten, helaas is het voor u bijna niet meer te bekijken welke pelletkachels nu wel goed zijn. (kwaliteit)

 


Er worden op dit moment door vele internet winkels pelletkachels aangeboden, echter is het vaak zo dat deze bedrijfjes geen enkel idee hebben wat ze eigenlijk verkopen en kunnen ook geen goede garantie en service bieden.

 


Wij als Krul Alltech adviseren u dan ook om een gedegen bedrijf te zoeken en een merk pelletkachel die bekend is en niet uit bijvoorbeeld China komt. Het probleem bij de pelletkachel is dat er vrij veel techniek in zit zowel mechanisch als elektronisch, indien u een kachel aanschaft waarbij de onderdelen slecht of niet verkrijgbaar zijn dan heeft u wel een probleem. Het is al een hele oude uitdrukking maar goedkoop is zeker met pelletkachels duurkoop.

 

Krul Alltech verkoopt en plaatst al sinds 2005 pelletkachels en neemt zijn verantwoording als het om garantie en service gaat. Wij hebben vele onderdelen op voorraad liggen en onderhouden vele verschillende merken.

 

Het verkooppraatje, een pelletkachel kan zo rechtstreeks achter de kachel door de muur met zijn rookgasafvoer is ook iets wat we heel veel horen. Alle zich zelf respecterende merken pelletkachel zullen dit NOOIT adviseren en sterker nog het is eigenlijk zelf verboden. Tevens is het verhaaltje, een pelletkachel heeft geen onderhoud nodig, natuurlijk ook een sprookje. Sterker een pelletkachel heeft aandacht nodig zowel de kachel als het rookkanaal.

 

Wij van Krul Alltech kachels en haarden adviseren u dan ookdegelijk en geven een eerlijk advies, wij zijn 52 weken 6 dagen in de week geopend en daarom ook goed bereikbaar voor de mensen als er problemen zijn. U begrijpt dat wij een goed product willen leveren met een gedegen installatie. Indien wij pelletkachels verkopen die ver onder de 1500 euro liggen dan hebben wij het 6 dagen in de week druk met de telefoon en service, dit willen wij niet want aan problemen heeft U niks maar wij ook niet.

 

Kort samen gevat, laat u goed voorlichten voordat u een pelletkachel koopt, en niet onbelangrijk koop bij een bedrijf die u de service en garantie kan geven. Fabrieksgarantie is ook iets wat veel genoemd wordt, hoezo fabrieksgarantie. Een fabriek uit Italie, China, Taiwan, of waar dan ook vandaan zal nooit de service geven bij u thuis. De garantie en of service zal moeten worden gegeven door de parij die de pelletkachel verkoopt. Met andere worden de winkel die u het product verkoopt is ALTIJD degene die u moet aanschrijven of bellen in verband met garantie.

 

Dit artikel is in ontwikkeling.