outlet

Reny Tuinhaarden

 

RENY houtkachels en houthaarden: voor bewuste sfeervolle verwarming
Bij RENY maken we elke dag in de eigen fabriek in Duizel houtkachels en houthaarden voor zowel binnen als buiten, die zich onderscheiden door hun hoge kwaliteit en rendement. Steeds meer mensen ontdekken het rustgevende effect van ontspannen bij een haardvuur. Hout stoken levert mooi licht en heerlijke warmte op. Bovendien is het een milieubewuste manier van verwarmen, want het RENY verbrandingssysteem is CO₂-neutraal.

 

Onze kachels en haarden
Ons assortiment bestaat uit diverse soorten klassieke en moderne houtkachels en houthaarden voor binnen en buiten. Ook voor úw interieur en situatie hebben we een passende houtkachel of –haard. Bekijk onze collectie kachels:

 

RENY LASERTECHNIEK

 

is ontstaan uit de productie van houtkachels en houthaarden. Dankzij deze werkzaamheden en het implementeren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van metaalbewerking is RENY Lasertechniek uitgegroeid tot een hoogwaardige toeleverancier. Het lasersnijden van plaatwerk, kokerprofielen en buisprofielen is de kernactiviteit van RENY Lasertechniek. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor kant- en laswerk. Dankzij een team van vakmensen en een geavanceerd machinepark zijn we in staat opdrachtgevers een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en korte levertijden te bieden. 

 

Bekijk hier alle Reny Houtkachels