outlet

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: models/categories_model.php

Line Number: 53

Dovre Attityd 200

Dovre -

De Dovre Attityd 200 van Krul Alltech is ranke elegante gietijzeren houtkachel met een spekstenen mantel. De spekstenen mantel zorgt voor een natuurlijk en levendig effect. Dankzij het spekstenen omhulsel heeft de houtkachel een optimale stralingswarmte en hoger rendement. Doordat het speksteen de warmte op slaat blijft de kachel nadat deze gedoofd is nog lange tijd warm en nastralen. Een speksteenkachel zorgt dan ook voor een beter leefklimaat.

 

Gietijzer

De vormbestendigheid van gietijzer is de beste garantie voor de duurzaamheid van uw toestel. De Dovre gieterij heeft zich op dit domein gespecialiseerd. Het gebruik van de modernste productiemethoden en ultrafijn vormzand, komt niet alleen de vormvastheid ten goede, maar ook de esthetiek van de oppervlaktestructuur.

 

Dubbel verbrandingsysteem (secundaire verbranding)

De nieuwste generatie Dovre-kachels en haarden zijn voorzien van een uniek dubbel verbrandingsysteem. Via de achterzijde wordt secundaire lucht in de kachel toegelaten. Deze wordt eerst verwarmd en wordt vervolgens via een speciale vlamplaat in de verbrandingskamer geleid. Hierdoor ontstaat een secundaire verbranding die de resterende, niet volledig verbrande rookgassen opnieuw doen ontvlammen.

 

Resultaat: een hoger warmterendement en een schonere en milieubewuste verbranding.

 

Airwash glasbeluchting voor een propere ruit

Het Dovre airwash-glasbeluchtingssysteem gebruikt een spoiler om de secundaire verbandingslucht eerst langs het glas te laten stromen. Daardoor worden onverbrande rookgassen en condens van het glas weggehouden zodat het langer schoon blijft en de ruiten niet om de haverklap roetzwart worden

 

“Optimale genot van een Dovre Attityd 200”

De Dovre Attityd heeft een extra grote gebogen glasdeur en bijkomende glaspanelen aan de zijkant, voor een maximale inkijk op het vuur.

 

Zowel boven- als achter aansluiting mogelijk.

Specificaties

2,5 - 9,5 kW

1205x506x505mm

1060

Vrijstaand

Dovre

3- zijdig

Naturel grijs

Ja

79%

150 mm

Boven

Achter

Download tekeningen/brochures