outlet

Hoe werkt het

Heeft u voornemens een haard of kachel aan te schaffen, stelt uzelf dan eerst de volgende vragen:

 

  • Wilt u gaan stoken op hout, gas of pelletkorrels ?

  • Zoekt u een haard voor de gezelligheid, voor warmte of om te besparen op uw energierekening ?

  • Wilt u een vrijstaande kachel of een inbouwhaard ?

  • Is er een rookkanaal aanwezig , en voldoet deze nog aan alle eisen ?

  • Is er voldoende ventilatie in de woning aanwezig en op welke wijze ?

  • Stoor ik mij aan bepaalde geuren of geluiden ?

 

U heeft zich ondertussen aardig voorbereid op het aanschaffen van een kachel of open haard. Bij ons in de showroom kunnen wij u verder helpen een goede keuze te maken. Belangrijk om te weten is de oppervlakte van de ruimte waar de haard geplaatst dient te worden, bent u in het bezit van een maatschets van de woning en een dwarsdoorsnede is het verstandig om deze mee te nemen als u onze showroom komt bezoeken. Na een oriënterend gesprek met één van onze verkopers worden u wensen steeds duidelijker. Wij zullen u dan ook aan het einde van het gesprek diverse folders meegeven zodat u deze thuis nog eens rustig kunt doornemen.

 

U heeft een keuze kunnen maken , u weet welke haard u wilt gaan aanschaffen. Dit betekend dat we naar de volgende fase gaan, hiervoor komen wij graag bij u thuis om uw wensen in kaart te brengen en alles precies op te meten, ook zullen wij foto’s bij u thuis maken van de huidige situatie. Aan de hand van deze gegevens zullen wij een prijsopgave maken , deze ontvangt u binnen enkele dagen per post of per email.

 

Bent u akkoord met de offerte dan kunt u ons dat per mail laten weten , als er nog onduidelijkheden zijn of wilt u de offerte nog eens met ons doornemen kan dit telefonisch of bij ons in de showroom onder het genot van een kopje koffie. Als alles doorgesproken is maken we duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden , levertijden en datum van plaatsing.

 

Krul Alltech voert alle werkzaamheden uit in eigen beheer , dit heeft voor u als klant een groot voordeel omdat u dan maar één aanspreekpunt heeft !! Uw  haard word geplaatst door ervaren en vakkundige monteurs die netjes en efficiënt te werk gaan. Alles word uiteraard gemonteerd volgens de laatste eisen en veiligheidsnormen.

 

Plaatst u liever het rookkanaal zelf dan staan wij altijd klaar om u zo goed mogelijk te adviseren. Nadat u het rookanaal geïnstalleerd heeft kunnen wij de installatie voor u controleren en keuren zodat alles veilig en volgens de regels is aangesloten.

 

Na oplevering kunt u bij ons een service contract afsluiten (dit is niet verplicht) zodat wij elk jaar bij u langskomen om de installatie te controleren en reinigen. Dit is nodig om behoud van uw garantie te waarborgen.