outlet

Norsk Kleber Kube 4

Norsk kleber - Speksteen kachels

De speksteenkachels van Norsk Kleber bestaan voor 100% uit speksteen tot het rookkanaal toe. 2 à 3 maal stoken per dag is voldoende om een ruimte 24 uur van een aangename warmte te voorzien.
Om de houtkachels jarenlang mooi en sterk te houden, werd de branderkamer vervaardigd uit het gepatenteerde Skamol vermiculiet. Deze sterke en toch lichte stenen kunnen temperaturen aan tot 1.000°C, hebben uitstekende isolatie-eigenschappen en beschermen het speksteen tegen de vlammen.
De rookgasomleiding binnenin de kachel houdt de hete rookgassen nog een tijdje in de kachel vooraleer ze de schoorsteen verlaten, dit zorgt voor een zo goed als perfect rendement en een schone verbranding.
De buitenkant is echt handwerk, vervaardigd uit speksteen van de Noorse en Zweedse gebergtes. Het aantal ruiten, de plaatsing van de branderkamer en de verschillende niveaus zijn vrij te kiezen.
  
Onderhoudsvriendelijkheid: Ook naar onderhoud toe is een speksteen houtkachel bijzonder gebruiksvriendelijk. Water met een druppeltje ontvettende zeep is voldoende om de buitenkant er als nieuw te laten uitzien. Moeilijke vlekken kunnen verwijderd worden met fijn schuurpapier of staalwol, zonder zeep. Ook lichte schade (krassen of putjes) kan makkelijk zelf hersteld worden met de meegeleverde herstelkit.

De houtkachel Norsk Kleber Kube is een rechthoekige speksteen kachel met eenvoudige lijnen en een mooi zicht op de vlammen langs drie zijden. De Kube is te leveren in 3, 4 en 5 secties.
De Kube kan in een hoek maar ook tegen een vlakke muur geplaatst worden. De kachel is uitgerust met een aansluiting voor externe lucht. De standaard rookuitgang is achteraan, maar de kachel kan ook met zij- of bovenuitgang geleverd worden. Men kan bij de Kube kiezen voor een zwarte of grijze deur, met of zonder zijruiten.

Specificaties

10 kW

H147-B52-D44

480 kg

Vrijstaand

Norsk Kleber

Naturel grijs

Download tekeningen/brochures