69

Producten

Filter resultaten
  • Merk

  • Kleur

  • Vuurzicht

  • Vuurtype

Vakkundig advies van onze experts Altijd de beste keuze
Uitgebreid assortiment kachels en haarden Passende oplossing voor elk interieur
Meer dan alleen vuur Van A tot Z

Een oplossing op maat
ontworpen door een specialist

Ontdek onze maatwerk oplossingen

Elektrische haard of kachel kopen?

De elektrische haard is één van onze meest veelzijdige haarden. Doordat de elektrische haard op netstroom werkt, heeft u alleen een werkend stopcontact nodig om de elektrische kachel te kunnen gebruiken. U heeft geen rookkanaal nodig, wat u erg in de kosten kan schelen. Bovendien kunt u dit een elektrische haard hierdoor overal gebruiken. Op zolder, in kleinere ruimtes als de badkamer, in goed geïsoleerde ruimtes met minimale zuurstoftoevoer en bijvoorbeeld onder de veranda. Een elektrisch haard is te gebruiken als hoofdverwarming en als bijverwarming.

Skope 195R elektrische inzethaard

Elektrische haard als hoofdverwarming

Het is mogelijk om de elektrische haard als hoofdverwarming te gebruiken. Dit komt echter relatief weinig voor door het hoge energieverbruik van een elektrische kachel. In vergelijking met andere verwarmingsmogelijkheden is de elektrische haard een prijzige warmtebron, die ecologisch gezien minder verantwoord is dan andere kachels en haarden. Het kan daardoor interessant zijn om naar andere verwarmingsmogelijkheden te kijken wanneer u op zoek bent naar een hoofdverwarming voor bij u thuis of op de zaak.

Elektrische haard als bijverwarming

Als bijverwarming kan de elektrische haard daarentegen een handige oplossing bieden. De kostprijs ligt redelijk laag en de elektrische kachel levert snel warmte. Wanneer u ‘s winters bijvoorbeeld kort op zolder moet zijn, kunt u de elektrische haard gebruiken om de ruimte snel aangenaam warm te stoken. De valkuil van de elektrische haard zit in het hoge verbruik, waardoor we deze een elektrische kachel alleen adviseren bij een korte verwarmingsperiode.

Doordat deze haard alleen een stopcontact nodig heeft, is deze flexibel inzetbaar. Het is wel belangrijk om de elektrische kachel eerst even te laten afkoelen voordat u de haard gaat verplaatsen.

Verschillende soorten elektrische kachels en haarden

Er zijn veel verschillende soorten en maten elektrische kachels en haarden, zowel met als zonder afstandbediening. Er is keuze uit vrijstaande elektrische kachels en wandhanghaarden, maar we hebben ook elektrische inbouwhaarden die bijvoorbeeld in een wandmeubel kunnen worden ingebouwd in combinatie met een televisie. Daarnaast zijn er prachtige combinaties met schouwen., bijvoorbeeld elektrische inzethaarden.

Over Krul Alltech

Krul Alltech is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitskachels en haarden. Voor professioneel advies over de sfeerverwarming die bij u past, maar ook voor het realiseren van een maatwerk oplossing en de installatie van uw nieuwe kachel of haard. Met ons team van specialisten en onze ervaren, vakkundige monteurs denken we graag met u mee om iedere wens te realiseren. Er is altijd meer mogelijk dan u denkt.

Elektrische haard kopen? Kom langs in ons Experience Center in Benningbroek

In ons Experience Center in Benningbroek hebben we ruim 700 verschillende kachels en haarden voor u opgesteld. We kunnen u hier diverse merken en types laten zien, van elektrische kachels en haarden tot pelletkachels en houtkachels. Onze specialisten heten u van harte welkom met een lekkere kop koffie.