outlet

Onderdelen

Krul Alltech kachels en haarden kan bijna alle onderdelen van kachels en haarden leveren.

 

Deze onderdelen moeten natuurlijk wel nog geleverd en of geproduceerd moeten worden door de desbetreffende fabrikant en of importeur. Wij vragen u daarom ook om zoveel mogelijk informatie mee te sturen bij de aanvraag voor onderdelen, u krijgt dan van ons een bericht of het onderdeel nog te leveren is en wat de kosten hiervan zijn.

 

Op onze webshop (www.kachelsenhaardenwinkel.nl) kunt u gemakkelijk onderdelen bestellen voor uw kachel. De onderdelen staan gecatalogiseerd per soort, merk en daarna vindt u de modellen. hierdoor kunt u nauwkeurig zoeken naar uw kachel/haard. de webshop biedt de mogelijkheid om de explosie tekening te downloaden van de betreffende kachel/haard. Op een explosie tekening staat de kachel/haard als het ware uit een geëxplodeerd product.

 

 

Merken:

Morso, Jotul, Varde, Contura, Dovre, JAnus, JAcovus, ILD, Skantherm, Wanders, Dik Geurts, Scan, Austroflamm, Saey, Nestor Martin, Altech, Wiking, Lotus, Dru, Aduro en nog veel meer.

Voor de onderdelen verwijzen wij u ook door naar onze online winkel  www.kachelsenhaardenwinkel.nl. dit is een 100 % onderdeel van Krul Alltech kachels en haarden in Opmeer.

De Veken 121
     1716 KG Opmeer

telefoon
     +31 (0)226-357900
                                                                                                      
email
       info@krulalltech.nl