Wij zijn geopend, OOK zonder afspraak! Showroom bekijken
Melding sluiten
1

Product

Meer over de landelijke schouw

Een landelijke schouw straalt sfeer en warmte uit, ook als de kachel of haard op dat moment niet in gebruik is. De ronde vormen in de schouw zorgen voor een sfeervol effect, vooral in combinatie met het speelse vlammenspel van een traditionele open haard of moderne inzethaard.

Landelijke schouw

De term ‘landelijke schouw’ dekt niet in alle gevallen de volledige lading. Dit type schouw komt namelijk niet alleen goed tot zijn recht in een landelijk of rustiek interieur, maar ook voor de liefhebbers van een robuust en industrieel interieur is de landelijke schouw een aanrader. De schouw heeft namelijk verfijnde details die ervoor zorgen dat een industriële inrichting meer tot leven komt.

Dit geldt zeker in vergelijking met de strakke moderne schouw, die het koele aspect van een industrieel interieur kan versterken. De keuze voor een bepaald type schouw kan dus heel bepalend zijn voor de uitstraling van uw woon- of werkomgeving. We adviseren daarom altijd om foto’s van uw interieur mee te nemen als u bij ons langskomt in ons Experience Center, zodat we u heel gericht kunnen informeren over het juiste type schouw voor bij u thuis of op de zaak.

Elektrische haard met schouw

Een schouw hoeft tegenwoordig lang niet altijd gecombineerd te worden met een open haard. Het is ook goed mogelijk om een losse schouw te plaatsen en deze te combineren met een inzethaard, zoals een elektrische sfeerhaard. In dat geval creëert u de illusie van een open haard zonder een schoorsteen te laten bouwen.

En misschien heeft u al een open haard, maar bent u op zoek naar een warmte oplossing met een hoger rendement. Zo kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de traditionele open haard te vervangen door een moderne inzethaard. De inzethaard vult de ruimte van de open haard op, zodat de schouw nog steeds goed van pas komt in uw interieur.

Wilt u een landelijke schouw kopen?

Kom bij ons langs en ervaar zelf de charme van een landelijke schouw in ons Experience Center. Onze specialisten staan voor u klaar om u meer te vertellen over dit type schouw en om u alvast een voorproefje te geven van de verschillende mogelijkheden.

Meer