Kies voor kwaliteit en zekerheid met onze montage- en onderhoudshulp. Onze ervaren monteurs monteren vakkundig en snel uw nieuwe kachel of haard en voeren voor u de periodieke onderhoudswerkzaamheden uit.

 

 

De bovengenoemde prijzen zijn incl. BTW, voorrijkosten en klein materiaal en exclusief onderdelen en de montage daarvan.

In het geval van tussentijdse onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden zullen wij voorrijkosten in rekening moeten brengen. Indien de afstand kleiner is dan 40 km bedraagt dit €30,00. Indien de afstand groter is dan worden de voorrijkosten op basis van reistijd à €63,00 per uur incl. btw bepaald.

*Wij maken de haard technisch weer in orde, kosten voor onderdelen en eventuele extra uren worden apart doorberekend. Daarna kunt u een service onderhoudscontract met ons afspreken en betaald u vervolgens het normale tarief.
**Onderhoud gecombineerd met het vegen van uw rookkanaal +€40,00.
(1) Wanneer de woning een rietdak heeft of wanneer er een hoogwerker moet worden ingeschakeld zullen hiervoor extra kosten inrekening worden gebracht. Dit is op aanvraag.