Met Tweede pinksterdag zijn wij gesloten, vrijdag staan we weer voor u klaar. Fijne Hemelvaart! Mailen
Melding sluiten
5

Producten

De moderne bio-ethanol haard heeft zich bewezen als een geduchte concurrent van zowel de gashaard als de traditionele houtkachel. Wat deze haard zo aantrekkelijk maakt, is het feit dat het geen rookoverlast veroorzaakt zoals bij het stoken van hout, en dat er geen behoefte is aan een ingewikkeld rookkanaal.

Bio-ethanol is een brandstof die niet alleen veilig is in gebruik, maar ook bijdraagt aan een schoner milieu. Deze biologische brandstof biedt het genot van echt vuur, waardoor u kunt genieten van een prachtig vlammenspel zonder de nadelen van rook en as die gepaard gaan met traditionele haarden.

Een ander aantrekkelijk aspect van bio-ethanol haarden is de kostenefficiëntie. Een gezellige avond bij het vuur kost slechts een paar euro aan brandstof, wat het tot een betaalbare optie maakt voor velen. Dit maakt het niet alleen een aantrekkelijk alternatief voor de elektrische haard of gashaard, maar ook een milieuvriendelijke keuze.

Kortom, de moderne bio-ethanol haard biedt een scala aan voordelen, variërend van milieuvriendelijkheid tot kostenefficiëntie, en dit alles zonder concessies te doen aan de warmte en schoonheid van echt vuur. Het is een haardoptie die niet alleen past in moderne interieurs, maar ook bijdraagt aan een schonere en duurzamere levensstijl.