Kies voor kwaliteit en zekerheid met onze montage- en onderhoudshulp. Onze ervaren monteurs monteren vakkundig en snel uw nieuwe kachel of haard en voeren voor u de periodieke onderhoudswerkzaamheden uit.

Regulier onderhoud wordt in de maanden maart tot en met augustus uitgevoerd.
Vanwege drukte moet u buiten deze periode rekenen op een wachttijd van 10 tot 14 weken.

* Vanwege drukte voeren wij momenteel geen onderhoud aan haarden die niet bij ons gekocht of geïnstalleerd zijn

 

De bovengenoemde prijzen zijn incl. BTW, voorrijkosten en klein materiaal (bijv. pakkingen, kit, lijm) exclusief onderdelen en de montage daarvan.

In het geval van tussentijdse onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden zullen wij voorrijkosten in rekening moeten brengen. Indien de afstand kleiner is dan 40 km bedraagt dit €30,00. Indien de afstand groter is dan worden de voorrijkosten op basis van reistijd à €63,00 per uur incl. btw bepaald.

* Haarden die door ons geplaatst zijn en in ieder geval jaarlijks worden onderhouden.
**Wij maken de haard technisch weer in orde, kosten voor onderdelen en eventuele extra uren worden apart doorberekend. Daarna kunt u een service onderhoudscontract met ons afspreken en betaalt u vervolgens het normale tarief.
(1) Wanneer de woning een rietdak heeft of wanneer er een hoogwerker moet worden ingeschakeld zullen hiervoor extra kosten inrekening worden gebracht. Dit is op aanvraag.
(2) Bij aanschaf van een kachel krijgt u €100 van de inspectiekosten retour, u betaald dan uiteindelijk €75 i.p.v. €175.
(3) Voor tunnel gashaarden haarden rekenen wij een toeslag van €80.