38

Producten

Filter resultaten
  • Productcategorie

  • Brandstof

  • Kleur

Vakkundig advies van onze experts Altijd de beste keuze
Uitgebreid assortiment kachels en haarden Passende oplossing voor elk interieur
Meer dan alleen vuur Van A tot Z

Een oplossing op maat
ontworpen door een specialist

Ontdek onze maatwerk oplossingen

Faber-gashaarden en elektrische haarden

Al sinds 1884 produceert Faber haarden en kachels. Daarbij heeft deze kachelfabrikant uit het Friese Franeker zich gespecialiseerd in gasgestookte haarden en elektrische haarden.

Als u in de markt bent voor een Faber-haard, komt er waarschijnlijk veel op u af. Welke type haard past het beste in uw woning? Wat zijn de verschillen tussen de manieren van stoken? Welke daarvan past het beste bij uw manier om de kachel of haard te gebruiken? 

Bij Krul Alltech ondersteunen we iedere dag weer mensen bij het vinden van hun droomkachel. In onze showroom vindt een groot assortiment van vele verschillende soorten kachels: van open tot gesloten haarden, van elektrische tot gashaarden. Bovendien hebben onze specialistische medewerkers ruime ervaring met het beantwoorden van alle vragen die bij de aanschaf van een haard belangrijk zijn.

Zo krijgen we geregeld de vraag wat de kosten zijn van een gashaard. Daarom zetten we hieronder voor u op een rijtje welke elementen hierin een rol spelen.

Wat kosten Faber-gashaarden?

Juist omdat een gashaard van Faber een investering is voor vele jaren is het belangrijk dat de haard helemaal naar uw wens is. Gelukkig is er veel mogelijk. Dat betekent echter ook dat de vraag “wat kost een Faber-gashaard?” niet zo 1-2-3 te beantwoorden is. De kosten hangen bijvoorbeeld af van:

  • Uiteraard de grootte en het model van de haard.
  • Wenst u een ingebouwde gashaard? Die zijn vaak duurder dan vrijstaande haarden. Daarentegen kan een ingebouwde haard de warmte beter benutten waardoor dit type vaak zuiniger is.
  • Het rendement van de haard. Dit merkt u vooral na aanschaf in de energierekening. Een iets duurdere – maar veel zuinigere – haard kan zichzelf over de jaren terugverdienen doordat hij minder gas verbruikt.

Zoals gezegd: de aanschaf is hoe dan ook een investering voor langere tijd. Daarom is het fijn om te weten dat u ook voor Faber-gashaard onderdelen terecht kunt bij Krul Alltech. Een geruststellende gedachte, voor het geval er ooit iets vervangen dient te worden.

Vindt uw perfecte Faber-haard in onze showroom

Of u nu kiest voor een elektrische haard of gashaard van Faber, uw droomkachel vindt u bij Krul Alltech. In onze showroom hebben we een grote selectie kachels en haarden op voorraad. Zo vindt u altijd de haard die bij uw wensen past. Wat te denken van deze populaire Faber-haarden?

De Matrix-lijn van Faber bevat gashaarden die bijna altijd aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Heeft u graag enkel vooraanzicht of liever driezijdig, langwerpig of vierkant? Of geeft u de voorkeur aan ingebouwd, vrijstaand of aan een combinatie van beiden? Met Faber-haarden kunt u alle kanten op.

De e-MatriX-serie brengt de sfeer van een haard samen met een modernistische woonstijl. Wervelende waternevel en LED-verlichting zorgen voor de traditionele sfeer van een haardvuur. Zelfs het geknisper van het hout ontbreekt niet. Alle charme van een houtvuur dus maar in een modern en duurzaam jasje.