Noord-Hollands vakmanschap

Een stukje
geschiedenis

Wat in 2003 begon als eenmanszaak in een schuurtje is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardige expert op het gebied van kachels en haarden.

Kwaliteit en service. Dat is waar Krul Alltech voor staat. Als u een kachel of haard bij ons koopt, kunt u er blind vanuit gaan dat u goede koop heeft gedaan. En het mooiste gedeelte? We komen ‘m bij u thuis of op de zaak afleveren én direct installeren. Zo kunt u meteen van uw nieuwe pronkstuk genieten.

Bent u zelf handig en wilt u zelf het rookkanaal, de kachel of beide installeren? Ook dan is Krul Alltech de juiste keuze! Met alle diameters rookkanalen op voorraad (zowel enkelwandig als dubbelwandig) weet u zeker dat u uw project perfect kunt uitvoeren!

Tot snel in ons Experience Center!


Erik Krul
Directeur

Onze
beloftes

Persoonlijk contact met onze specialisten
Maatwerk advies voor het mooiste resultaat
Ruime showroom met meer dan 700 exemplaren
Uitsluitend kwaliteits kachels en haarden
Ervaren team van eigen monteurs
Mogelijkheid tot onderhoudscontract
Tot 5 jaar garantie op uw kachel of haard
Magazijn met eigen voorraad

Bezoek ons
Experience Center

Krul Alltech – Expert in kachels en haarden

Dankzij ons team van specialisten kunnen wij u als klant kwaliteit en service garanderen. Het team van Krul Alltech bestaat uit zeer ervaren adviseurs die alles weten over de verschillende kachels en haarden in ons Experience Center. Zij helpen u graag wanneer u meer wilt weten over een bepaald exemplaar of advies wilt over de beste keuze voor uw situatie. Als u wilt, kunnen zij een werktekening of schets voor u maken. Zo krijgt u een beeld van de manier waarop uw nieuwe kachel of haard in uw interieur past. Ons team van eigen monteurs is daarnaast de hele dag op pad om nieuwe kachels en haarden te installeren en service- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Showroom met 700 modellen

In ons Experience Center vindt u een ruim aanbod aan kachels en haarden. We hebben hier ruim 700 exemplaren staan in verschillende uitvoeringen. Om optimaal te kunnen beoordelen of dit de kachel of haard is die bij uw interieur past, zorgen we ervoor dat een deel van de exemplaren ook daadwerkelijk brandt. Een brandende kachel straalt direct sfeer uit. Dat is goed terug te zien in ons Experience Center.

Maatwerk oplossing voor uw interieur

Op basis van de modellen in ons Experience Center krijgt u inzicht in de verschillende mogelijkheden voor sfeerverwarming. Wanneer u twijfelt of een bepaald type uit ons aanbod aan kachels en haarden in uw interieur past, kunnen we op basis van uw wensen een specifieke schets of 3D tekening maken. Als u de ruimte alvast opmeet en foto’s maakt, kunnen we de visualisatie zo realistisch mogelijk maken. Op deze manier ziet u direct het effect van een bepaald type kachel of haard bij u thuis of op de zaak.

Onderhoud aan onze kachels en haarden

We sluiten graag een onderhoudscontract met u af om ervoor te zorgen dat de kachels en haarden die wij plaatsen optimaal functioneren. Ons team van ervaren monteurs komt dan één keer per jaar bij u langs om de installatie te controleren en keuren. Zo zorgen we ervoor dat al onze kachels en haarden veilig en volgens de regels zijn aangesloten.

Kachels en haarden in Noord-Holland

Wij zijn gevestigd in Benningbroek, tussen Hoorn en Middenmeer. Benningbroek valt onder de gemeente Medemblik en ligt op ongeveer een half uur rijden vanaf Amsterdam. Ons Experience Center ligt aan de A7 en is daardoor goed bereikbaar. Bij ons voor de deur kunt u gratis parkeren, dus kom vooral bij ons langs als u meer wilt weten over onze kachels en haarden.

Meer