Vakkundig en snel

Montage van uw kachel of haard
door onze eigen ervaren monteurs

We hebben ervaren monteurs in dienst die alles weten over onze kachels en haarden. Wij komen daarom graag bij u thuis of op de zaak langs voor de montage van uw nieuwe kachel of haard.

Onze monteurs werken netjes en nauwkeurig, zodat u er zelf geen werk aan heeft. Het enige wat u hoeft te doen, is de deur voor ons open doen. De rest regelen wij.

Levering en montage in één Direct plezier van uw sfeerverwarming
Nauwkeurige, servicegerichte monteurs We laten alles weer netjes voor u achter
Volledige ontzorging Alles geregeld van A tot Z
Er warmpjes bij zitten

Periodiek onderhoud door ons team van ervaren en vriendelijke monteurs

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw kachel of haard is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te (laten) voeren. Wanneer uw kachel of haard optimaal brandt, gaat de kwaliteit van de warmte omhoog. Het wordt sneller aangenaam warm in huis, de stookkosten blijven laag en de levensduur van uw kachel of haard verbetert.

Als u handig bent, kunnen we er met de juiste instructies ook voor zorgen dat u (een deel van) de onderhoudswerkzaamheden zelf kunt uitvoeren. Heeft u liever dat wij voor u aan de slag gaan? Geen probleem. Onze monteurs komen graag bij u langs om uw kachel of haard voor u te onderhouden. We kunnen hiervoor een geheel vrijblijvende offerte voor u maken.

Sluit vandaag nog een onderhoudscontract af.

Contract aanvragen

Voordelen

Langer plezier van uw kachel of haard
Duurzame oplossing door optimale verbranding
Periodiek onderhoud bij u thuis
Professionele, servicegerichte monteurs
Volledige ontzorging
Vast tarief per jaar

Zoekt u onderdelen voor uw kachel?

Bestel eenvoudig via onze webshop kachelsenhaardenwinkel.nl

Kachelsenhaardenwinkel.nl
Kachelsenhaardenwinkel.nl

Onze werkwijze

Onze ervaren monteurs zijn expert op het gebied van kachels en haarden. Zij zorgen er niet alleen voor dat uw nieuwe sfeerverwarming bij u thuis afgeleverd wordt, maar verzorgen ook direct de montage. Als u wilt, kunnen zij ook het periodieke onderhoud van uw kachel of haard voor u uit handen nemen.

Levering + Montage

We komen uw nieuwe kachel of haard bij u thuis bezorgen en monteren deze ook meteen voor u. Zo weten we zeker dat iedere instelling op de juiste manier geconfigureerd is en dat de sfeerverwarming volledig naar wens werkt.

Onderhoud

Om u volledig te ontzorgen bieden we een totaaloplossing aan. Dit houdt in dat we, naast de levering en montage, ook het onderhoud aan uw kachel of haard voor u uitvoeren. Samen maken we hier van tevoren duidelijke afspraken over. In het onderhoudscontract staat bijvoorbeeld hoe vaak we bij u langskomen, welke werkzaamheden we dan voor u uitvoeren en tegen welk tarief. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent als u een onderhoudscontract met ons afsluit.

Meer