Met Tweede pinksterdag zijn wij gesloten, vrijdag staan we weer voor u klaar. Fijne Hemelvaart! Mailen
Melding sluiten
14

Producten

Filter resultaten
  • Productcategorie

  • Brandstof

  • Kleur

Vakkundig advies van onze experts Altijd de beste keuze
Uitgebreid assortiment kachels en haarden Passende oplossing voor elk interieur
Meer dan alleen vuur Van A tot Z

Een oplossing op maat
ontworpen door een specialist

Ontdek onze maatwerk oplossingen

Een Skantherm houtkachel, voor Duits vakmanschap

Skantherm is een Duitse kachelfabrikant, die vooral bekend staat om de moderniteit en het design van haar producten. In de 35 jaar sinds de oprichting, is Skantherm uitgegroeid tot een Europese marktleider op het gebied van moderne kachels.

Bij Skantherm geloven ze dat alleen een brandende passie voor je eigen product kan leiden tot succes. Die passie is terug te zien in de verschillende kachels van Skantherm. Neem drie van de populairste modellen: de Elements, de Emotion en de Shaker. Allen worden gekenmerkt door de bijzondere Skantherm stijl, maar toch heeft ieder model een eigen karakter. Welke Skantherm kachel ziet u al thuis staan?

De Skantherm Elements

Dit model dankt zijn naam aan het feit dat hij bestaat uit verschillende elementen, waar de houtkachel uit kan worden opgebouwd. Dat maakt de Skantherm elements bijzonder flexibel; zodat deze kachel in vrijwel iedere woning en kamer kan worden ingepast.

Binnen deze lijn zijn verschillende modellen. De Skantherm Elements 603 tunnel is bijvoorbeeld uitermate geschikt als scheidingselement, doordat het vuur vanaf twee kanten goed zichtbaar is. De Skantherm Elements 400 is 90° draaibaar, om vanuit iedere hoek van het vlammenspel te kunnen genieten. Kortom: de elements lijn van Skantherm is dé houtkachel voor wie op zoek is naar flexibiliteit in de vormgeving.

Skantherm Emotion

De Emotion M is een stijlvolle, rondlopende houtkachel. Het gekromde venster zorgt voor een spectaculair zicht op de vlammenzee binnenin. Deze houtkachel ademt daarmee de emotie en sfeer die horen bij een avond rond het haardvuur.

De kachel zelf is draaibaar, waardoor de Skantherm Emotion ideaal is om op een centraal punt op te stellen. Met de Emotion tussen zitkamer en eetkamer, draait u het haardvuur simpelweg naar het centrum van de gezelligheid. Dus of u nu een uitgebreid diner heeft met familie, of een avondje borrelen met vrienden: het charmante haardvuur van de Skantherm Emotion M is altijd zichtbaar. 

De stijlvolle Skantherm Shaker

Bent u op zoek naar een houtkachel met een modern, minimalistisch design? Dan is de Skantherm Shaker perfect voor u. De Shaker combineert een strak vormgegeven kachel met stijlvolle slanke poten. Door de geringe afmetingen past hij in (bijna) iedere woning.

U ziet het: voor iedere smaak, stijl of interieur is wel een Skanthem houtkachel te vinden. In de showroom van Krul Alltech vindt u veel van de modellen op voorraad en kunt u ze indien gewenst zien branden. Zo krijgt u een nog beter idee van welke kachel het beste bij uw wensen aansluit. Dus, zien we u binnenkort?