42

Producten

Filter resultaten
  • Productcategorie

  • Brandstof

  • Kleur

Vakkundig advies van onze experts Altijd de beste keuze
Uitgebreid assortiment kachels en haarden Passende oplossing voor elk interieur
Meer dan alleen vuur Van A tot Z

Een oplossing op maat
ontworpen door een specialist

Ontdek onze maatwerk oplossingen

Jøtul: Scandinavische houtkachels

In Scandinavië weten ze als geen ander hoe je sfeer en warmte brengt in een koude woning. Het Noorse bedrijf Jøtul is daarop geen uitzondering. Sterker nog: al ruim 160 jaar helpen zij mensen om zich te wapenen tegen de kou van een strenge Noorse winter. Daarmee is het een van de oudste fabrikanten van houtkachels en haarden ter wereld. Die ervaring vindt u terug in de houtkachels van Jøtul. 

Materiaal

Jøtul maakt haar houtkachels al sinds 1853 van gietijzer. Dit materiaal is goed bestand tegen grote hitte en snelle temperatuurswisselingen. Dit maakt gietijzer uitermate geschikt voor de productie van kachels. Het gietijzer wordt gewonnen uit gerecycled schroot, dat wordt gesmolten en gezuiverd en zo nodig extra behandeld. Zo wordt gietijzer verkregen dat Jøtul houtkachels van de beste kwaliteit oplevert, en kunt u erop rekenen dat een Jøtul houtkachel een leven lang een bron van warmte en gezelligheid is. 

Tijdloos design voor de mooiste vrijstaande houtkachel

Komt uw houtkachel vrijstaand in uw woning? Dan is het natuurlijk van belang dat de stijl van de kachel aansluit bij uw eigen smaak. De houtkachels van Jøtul worden gekenmerkt door een tijdloos design. Wat uw smaak of stijl ook is, deze houtkachels passen in vrijwel ieder interieur.

Ook dat is een voordeel van het gebruik van gietijzer. De stoere, Scandinavische uitstraling van de kachels die Jøtul produceert, is bestand tegen de grillige natuur van voortdurend wisselende interieurtrends. Tegelijkertijd heeft u een ruime keus uit tientallen modellen, waarmee er altijd een Jøtul houtkachel te vinden is die bij u past.

Kiezen voor een inbouw houtkachel is een andere optie, waarbij de kachel meer in het interieur kan worden weggewerkt. Neemt u hiervoor vooral contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van professioneel en passend advies. 

Jøtul houtkachel kopen

Omdat Jøtul alleen de allerbeste kwaliteit wil leveren, zijn deze houtkachels alleen te koop bij hooggekwalificeerde dealers. Bij Krul Alltech zijn we dan ook trots op het feit dat wij een groot assortiment Jøtul houtkachels in onze showroom hebben. Daar kunt u ze – indien gewenst brandend – bekijken en u uitgebreid laten adviseren, om de houtkachel te vinden die helemaal past bij uw smaak en wensen.

In Scandinavië weten ze het al jaren: de houtkachel is een belangrijk onderdeel van de woning. Een plek waar de familie samenkomt en gezelligheid vindt. Laat u bij deze belangrijke aankoop dus goed informeren. Met een Jøtul haalt u een kachel in huis waarin het Noorse vakmanschap in de verspreiding van warmte en sfeer duidelijk te herkennen is.