46

Producten

Filter resultaten
  • Productcategorie

  • Brandstof

  • Kleur

Vakkundig advies van onze experts Altijd de beste keuze
Uitgebreid assortiment kachels en haarden Passende oplossing voor elk interieur
Meer dan alleen vuur Van A tot Z

Een oplossing op maat
ontworpen door een specialist

Ontdek onze maatwerk oplossingen

Dru gaskachels: eeuwenoud vakmanschap met moderne innovatie

De Dru-gaskachel is niet voor niets een begrip geworden in Nederland. Het bedrijf bestaat al sinds 1754 waarmee het een van de oudste bedrijven van ons land is. Na een start met gietijzeren potten en pannen werden al snel de eerste Dru-gaskachels geproduceerd.

In al die jaren heeft Dru haar producten natuurlijk voortdurend verbeterd en geoptimaliseerd. Centraal daarbij stond de vraag: “Hoe kunnen onze producten slimmer, vernieuwender en comfortabeler worden?” Het resultaat: Gaskachels van absolute topkwaliteit. Daarmee kunt u er dus op vertrouwen dat u met een Dru-gashaard een keuze maakt waar u nog lang van kunt genieten.

Is een Dru-gaskachel zuinig?

Met alle ontwikkelingen op het gebied van gas en milieu krijgen we steeds vaker de vraag hoe zuinig een gaskachel is. Hierbij zijn een aantal factoren van belang:

  • De oppervlakte voor verwarming. Als u de gaskachel gebruikt voor verwarming van één ruimte is een gaskachel bijvoorbeeld relatief zuinig doordat de warmte efficiënt kan worden benut.  
  • De referentie. Of een gaskachel zuinig is, hangt er natuurlijk ook vanaf waar u hem mee vergelijkt. Een HR-ketel is energiezuiniger maar de charme van een haard draait natuurlijk ook om het vlammenspel. Een gaskachel is dan een goede keuze die meer controle biedt over de hoogte en intensiteit van de vlammen dan bijvoorbeeld een houtkachel.
  • Model en materiaal van de gaskachel. Voor een efficiënte verwarming is het ook van belang dat de gaskachel goed aansluit op uw woonsituatie en wensen. Komt u hiervoor vooral eens langs in de showroom om u te laten informeren. Onze specialistische medewerkers staan voor u klaar en denken graag met u mee.
  • Ook is het belangrijk om u bewust te zijn van het verschil tussen een gaskachel en een gashaard. De eerste heeft als primaire functie het verwarmen van de ruimte waarbij het vlambeeld ondergeschikt is. Bij de tweede ligt het accent vaak op de sfeer en staat het vlammenspel juist centraal. Hoewel de verschillen tussen beide soorten kleiner zijn geworden, is een gaskachel toch doorgaans zuiniger dan een gashaard. 

Een Dru-gashaard is gemaakt met oog voor duurzaamheid. Dat past namelijk helemaal in de visie van Dru om hun producten slimmer, vernieuwender en comfortabeler te maken. Een gashaard die dankzij vernieuwende inzichten op een slimme manier omgaat met de vrijgekomen warmte, zorgt immers voor optimaal comfort. Dat voelt u niet alleen in de verwarming van uw woning, maar ook in uw portemonnee.

Natuurlijk denken we bij Krul Alltech graag met u mee om op basis van de bovenstaande punten de gaskachel te vinden die in uw situatie optimaal tot zijn recht komt.

Van ouderwetse gaskachels tot modern design

Sommige mensen zoeken de charme van de gashaard of -kachel die vroeger bij oma in de woonkamer stond. Anderen zijn vooral gecharmeerd van het vlammenspel maar willen een design dat past bij hun moderne interieur en smaak.

Dat snappen ze bij Dru wat heeft geleid tot een zeer uitgebreid assortiment gaskachels. Van puur functionele modellen die alleen gericht zijn op het verwarmen van de ruimte tot exemplaren die in het getoonde vlammenspel nauwelijks onderdoen voor een open haard. 

Zo produceert Dru gevelkachels die u eenvoudig bevestigd aan de muur van het vertrek dat u wilt verwarmen. Deze kachels worden gekenmerkt door een robuuste uitstraling, lange levensduur en een efficiënte verwarming van de ruimte. 

Bent u gecharmeerd van het vlammenspel van een gashaard? Kies dan bijvoorbeeld voor de Dru-Columbus, die doet denken aan een ouderwetse open haard, of de Dru-Etoile, die juist niet misstaat in moderne interieurs en een rendement van maar liefst 91% haalt. 

Krul Alltech: uw Dru-gaskacheldealer

Bij Krul Alltech zijn we er trots op om een klassiek Nederlands merk als Dru te mogen leveren. in onze showroom vindt u verschillende modellen Dru- gaskachels, maar ook voor een vrijstaande houtkachel van Dru kunt u bij ons terecht. Natuurlijk kunt u zich ook laten adviseren welk type kachel het beste past bij uw situatie. Op die manier haalt u het beste rendement op de punten die we hierboven bespraken. 

Een kachel is namelijk meer dan zomaar een aankoop: het is een investering die u nog jarenlang plezier, warmte en gezelligheid zal brengen. Dan is het fijn om zeker te weten dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Wij zijn er om u daarbij te ondersteunen.