31

Producten

Filter resultaten
  • Productcategorie

  • Brandstof

  • Kleur

Vakkundig advies van onze experts Altijd de beste keuze
Uitgebreid assortiment kachels en haarden Passende oplossing voor elk interieur
Meer dan alleen vuur Van A tot Z

Een oplossing op maat
ontworpen door een specialist

Ontdek onze maatwerk oplossingen

Gazco elektrische haarden en gaskachels

Bent u op zoek naar een gaskachel of elektrische haard? Dan is een haard of kachel van Gazco een uitstekende keuze. Op deze pagina laten we u graag zien waarom.

Gazco startte in 1988 als zusterbedrijf van de Engelse kachelproducent Stovax Ltd ter uitbreiding van de productlijn. Stovax bleef zich richten op houtgestookte haarden waar het accent bij Gazco kwam te liggen op gas en elektriciteit. De twee bedrijven werken nauw samen zodat kennis en innovaties alle producten ten goede komen. 

Sinds de oprichting heeft Gazco zich opgewerkt tot specialist in de vervaardiging van kachels en haarden waarmee wordt gestookt op gas en elektriciteit. 

Wat kost elektrisch verwarmen met een Gazco-kachel?

Een belangrijke overweging in uw zoektocht naar een nieuwe kachel of haard is natuurlijk het kostenplaatje. Daarbij dient u niet alleen rekening te houden met de aanschafprijs van de kachel. Het is een investering voor jaren die dus over een lange periode kan worden afgeschreven. Daarom is het ook belangrijk om de maandelijkse stookkosten mee te nemen in uw vergelijking. Zo zijn de kosten van elektrisch verwarmen bijvoorbeeld afhankelijk van:

  • Kiest u een elektrische haard of een elektrische kachel? Een kachel haalt meestal een hoger rendement maar de ambiance van een haard wordt vaak ervaren als meer sfeervol.
  • Is het de primaire warmtebron? Een combinatie is ook mogelijk. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld voor de sfeer van een elektrische haard in de woonkamer. Als primaire warmtebron voor de hele woning kunt u dan kiezen voor het hoogste rendement.
  • Inbouw of vrijstaand. In het verlengde daarvan heeft u bij een elektrische kachel of haard de keuze tussen inbouw of vrijstaand. Ook daarbij speelt persoonlijke voorkeur een rol. Inbouw zorgt voor een beter rendement maar hier moet u natuurlijk wel ruimte voor hebben.

Ook wanneer uw voorkeur uitgaat naar een gaskachel van Gazco krijgt u met vergelijkbare keuzes te maken. Dat kan nogal ingewikkeld zijn en u wilt natuurlijk zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Wij denken daarom graag met u mee om tot uw perfecte verwarmingsoplossing te komen: een warmtebron die helemaal past bij uw leven, uw wensen en uw stijl.

Krul Alltech als uw Gazco-dealer

Krul Alltech is erkend dealer van Gazco kachels en haarden. In onze showroom vindt u dan ook verschillende modellen zowel elektrisch als gasgestookt. Een kleine indruk van de verschillende modellen in de Gazco-lijn:

  • Gazco Radiance Inset is een inbouw elektrische haard en beschikbaar in verschillende afmetingen. 
  • Gazco Skope modellen zijn elektrische haarden waar u alle kanten mee op kunt: van inbouw tot 3-zijdig zicht op de vlammen.
  • De Gazco Marlborough is een elektrische kachel met realistisch haardblok effect zodat de sfeer van een reguliere houtkachel wordt gecreëerd.

Omdat we begrijpen dat een kachel een investering is die vraagt om zekerheid denken onze enthousiaste en specialistische medewerkers graag met u mee. Wees welkom in onze showroom, maak kennis met de verschillende modellen en vind uw droomkachel.