60

Producten

Filter resultaten
  • Productcategorie

  • Brandstof

  • Kleur

Vakkundig advies van onze experts Altijd de beste keuze
Uitgebreid assortiment kachels en haarden Passende oplossing voor elk interieur
Meer dan alleen vuur Van A tot Z

Een oplossing op maat
ontworpen door een specialist

Ontdek onze maatwerk oplossingen

Houtkachels en cv-kachels van Dik Geurts

Dik Geurts is meer dan een fabrikant van kwalitatieve cv- en houtkachels. Ze zijn er liefhebber van het echte houtvuur, van het creëren van vlammen, warmte en gezelligheid.

Een Dik Geurts-kachel wordt gekenmerkt door een optimale verbranding gecombineerd met optimaal gebruiksgemak. De passie voor het vuur zie je terug in de manier waarop het in de kachel wordt opgewekt en gecontroleerd.

Houtkachels van Dik Geurts

Dik Geurts-houtkachels staan bekend om hun eigenzinnige design. Neem bijvoorbeeld de Dik Geurts Vidar Triple, een schitterende losstaande houtkachel met vanaf drie kanten zicht op het vlammenspel binnenin. Wie houdt van een modern en trendy design gaat voor de Dik Geurts Odin ontworpen vanuit eenvoud, rendement en schoonheid.

Heeft u heel specifieke wensen voor het design van uw houtkachel? Dan is de Dik Geurts Modivar-serie ideaal voor u. Bij deze reeks heeft u namelijk de keuze uit verschillende houtvakken en plateaus zodat u de kachel helemaal kunt laten aansluiten op uw interieur, smaak en stijl.

De houtkachels van DIk Geurts zijn voorzien van ruitbeluchting, buitenluchtaansluiting, schoorsteenaansluiting en/of convectieaansluiting. Het bedieningsgemak staat in alle gevallen voorop. Wilt u daarnaast een zo hoog mogelijk rendement behalen? Kies dan bij voorkeur een ingebouwde houtkachel waarbij de vrijgekomen warmte zo efficiënt mogelijk kan worden benut.

CV-kachels van Dik Geurts

Deze kachels hebben de charme van een houtkachel gecombineerd met het gemak en de behaaglijkheid van een cv-kachel die alle vertrekken in uw huis op de juiste temperatuur houdt. Ook daarvoor bent u bij Dik Geurts aan het juiste adres.

Een Dik Geurts cv-kachel wordt aangesloten op de cv-installatie waardoor de houtgestookte warmte kan worden benut om uw gehele woning te verwarmen. Omdat dit een duurzamere en milieuvriendelijker verwarmingsmethode is dan met gas is er in veel gevallen zelfs subsidie te verkrijgen voor aanschaf van een houtgestookte cv-kachel. Neemt u vooral contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Dik Geurts dealers

Al deze kachels – en nog veel meer andere modellen – vindt u in de showroom van Krul Alltech, een gespecialiseerde Dik Geurts dealer. Bij ons kunt u de houtkachels en cv-kachels in het echt bekijken. Als u dat wenst kunt u sommige modellen zelfs in actie zien, om te ervaren of de sfeer en uitstraling helemaal voldoet aan uw wensen. Tot binnenkort?