3

Producten

Filter resultaten
  • Productcategorie

  • Brandstof

  • Kleur

Ruegg haarden en houtkachels

Ruegg is een Zwitserse producent van houthaarden en houtkachels die bewijst dat niet alleen horloges en zakmessen uit Zwitserland van topkwaliteit zijn. In de ijskoude winters in de Zwitserse bergen is een open haard al eeuwenlang een onmisbare bron van warmte en gezelligheid. Dus bent u op zoek naar een klassieke open haard met een moderne touch? Maak dan kennis met de topkwaliteit haarden en houtkachels van Ruegg.

Want bij het kopen van uw nieuwe haard wilt er u natuurlijk zeker van zijn dat u de beste keuze maakt. Het is immers een hele investering omdat zo’n haard een belangrijke plek in zal gaan nemen in uw interieur. Behalve een bron van warmte, is het de plek waar u met vrienden en familie gezellig rond het vuur de mooie momenten van het leven viert. Daarbij gaat u liever niet over één nacht ijs.

Wat kost een Ruegg haard?

De kosten van een Ruegg haard zijn van een aantal factoren afhankelijk. Het is goed om u van die aspecten bewust te zijn zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Zoveel woonstijlen, wensen en mensen, zoveel houthaarden. En dus ook: zoveel verschillende facetten van de kostprijs. Wat een open haard kost, hangt onder meer af van:

  • Het materiaal van de houtkachel. Veel haarden worden gemaakt van gietijzer maar ook speksteenkachels komen steeds vaker voor. Ieder materiaal heeft zijn voordelen maar ook de prijzen lopen sterk uiteen.
  • Het model van de kachel. Van de futuristische Ruegg Cubeo tot de Ruegg Surprise buitenhaard: voor ieder interieur of levensstijl is wel een haard te vinden. Van klein en minimalistisch, tot groots en extravagant, ook in het prijskaartje.
  • Het rendement van de houtkachel. Voor de totaalprijs van een open haard is het goed om verder te kijken dan de aanschafprijs. Een duurdere haard die een hoger rendement haalt, bespaart u immers elke maand opnieuw stookkosten. Na jaren trouwe dienst kan een Ruegg houthaard met hoog rendement daardoor onderaan de streep alsnog voordeliger zijn dan zijn minder zuinige broeders en zusters.

Uw perfecte Ruegg houtkachel vindt u bij Krul Alltech

De kans is groot dat u nog veel meer vragen heeft in de zoektocht naar uw perfecte open haard. Wat uw belangrijkste overweging ook is: u wilt zeker weten dat u de juiste keuze maakt.

De enthousiaste en specialistische medewerkers van Krul Alltech staan voor u klaar om al die vragen te beantwoorden. Samen bespreekt u uw persoonlijke situatie en wensen om uw ideale haard te vinden. We zien u graag snel in onze showroom waar u alvast met een ruime selectie houthaarden kennis kunt maken.