Een voorzichtig zonnetje zet de tuin in het licht en het tuinmeubilair wordt van stal gehaald. Het is lente!

Je krijgt zin om buiten te zijn, maar het kan ondanks de zon nog best wat fris zijn. Een prachtig moment om heerlijk bij de terraskachel te gaan zitten en te genieten van een knisperend vuur. Wat is het toch, dat je zo gelukkig kunt zijn van iets simpels als bij een vuur zitten en staren in de vlammen?

Een uniek buitenvuur door Reny en Forno

Met een terraskachel creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.

maar wat maakt deze buitenhaarden dan zo uniek…?

De 7 punten waarom een gesloten buitenhaard zich onderscheid met de rest:

– Hoog rendement
– Gesloten verbranding
– Geen overlast voor omgeving
– Weersbestendig Cor-Ten staal (ook in het zwart)
– Warme roestbruine kleur
– 100% CO2 neutraal
– Maximaal zicht op vuur

Ervaar de haarden brandend in onze buitenshowroom

Sinds 2020 is bij ons experience center in Benningbroek de buitenshowroom geopend. De eerste fase is reeds afgerond waarbij een grote massieve veranda is geplaatst met daaronder diverse brandende opstellingen.

Door de buitenshowroom kunt exact ervaren hoe de buitenhaarden de omgeving verwarmen en hoe bijvoorbeeld een dakdoorvoer wordt gerealiseerd. Dit jaar zullen wij de buiten showroom verder uitbreiden. Volg onze website of social media kanalen om optimaal op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Dakdoorvoeren voor overkappingen en schuren hebben wij ruim in voorraad in ons magazijn van 1000m2. Samen met goed advies geniet u binnen de kortste keren van het optimale buitenleven!

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht