Lars Hagmolen | 09-05-2023

De populariteit van elektrische haarden is in de afgelopen jaren flink toegenomen, mede door hun veiligheid en gebruiksgemak. Met de nieuwste technologieën bieden elektrische haarden tegenwoordig een realistisch vlammenspel en warmte-ervaring. Een van de meest innovatieve elektrische haarden op de markt is de DRU Virtuo Evolve serie.

De DRU Virtuo Evolve serie staat bekend om zijn prachtige en realistische vlammen en uitstekende warmte-ervaring. Deze elektrische haarden zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en bieden eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening. De serie bestaat uit verschillende maten en modellen, waaronder de Virtuo Evolve 100, 130 en 180, om aan verschillende behoeften te voldoen.

Deze elektrische haarden zijn verkrijgbaar in twee verschillende glasvarianten: een frontmodel en een 3-zijdig glas. Beide varianten bieden een breed zicht op de vlammen en creëren een realistisch vlammenspel. Daarnaast kunnen de haarden verwarmen van 1 tot 2 kW en zorgen ze voor een aangename warmte, vooral tijdens koude wintermaanden.

Alle haarden in de DRU Virtuo Evolve serie worden geleverd met een afstandsbediening, waarmee je de vlamhoogte, warmte en verlichting kunt aanpassen. Je kunt de haarden ook bedienen via een app op je telefoon, zodat je op afstand de temperatuur en het vlammenspel kunt regelen.

De DRU Virtuo Evolve serie biedt een prachtige toevoeging aan elk interieur, of je nu een moderne of klassieke stijl hebt. Door de verschillende maten en glasvarianten is er voor elk wat wils. Bekijk de onderstaande video om het vlammenspel van deze haarden te zien.

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht