14

Producten

Filter resultaten
  • Merk

  • Kleur

  • Vuurzicht

  • Vuurtype

Vakkundig advies van onze experts Altijd de beste keuze
Uitgebreid assortiment kachels en haarden Passende oplossing voor elk interieur
Meer dan alleen vuur Van A tot Z

Een oplossing op maat
ontworpen door een specialist

Ontdek onze maatwerk oplossingen

Meer over de vrijstaande elektrische haard

De elektrische haard is een sfeervolle haard die in veel opzichten lijkt op de traditionele open haard. Onze elektrische variant heeft echter verschillende voordelen ten opzichte van de houtkachel, met name wanneer u kiest voor de elektrische haard vrijstaand.

Flexibiliteit van de vrijstaande elektrische haard

De vrijstaande elektrische haard kan overal in huis geplaatst worden, zolang de netstroom maar binnen bereik is. Daarmee is het onze meest flexibele sfeerhaard. Dankzij de uiteenlopende mogelijkheden kunt u met de elektrische haard vrijstaand het effect van een open haard creëren in ruimtes waar u minder snel een traditionele open haard zou plaatsen, zoals in de keuken, in de slaapkamer of in de hal.

Vooral de elektrische haard vrijstaand kan op iedere plaats in huis geïnstalleerd worden, aangezien hier geen inbouw of schouw voor nodig is. Kiest u liever voor een elektrische inzethaard, een elektrische inbouwhaard of een elektrische haard met schouw? Ook deze sfeerhaarden vindt u terug in ons assortiment.

Elektrische haard vrijstaand voor ondernemers

Ook voor op de zaak is dit type haard zeer geschikt. We zien de elektrische haard vrijstaand bijvoorbeeld steeds vaker terugkomen in kantoorruimtes. Een traditionele haard kan veel extra werk met zich meebrengen door het aanmaken van het vuur, het regelmatige stoken en vervolgens het schoonmaken van de kachel.

Wanneer u hier als ondernemer geen tijd in wilt steken, biedt de elektrische haard een sfeervolle oplossing. U kunt de haard aan het begin van uw werkdag namelijk heel eenvoudig inschakelen. Met slechts één druk op de knop springt het haardvuur aan.

De vlammen lijken levensecht dankzij de speciale effecten. En afhankelijk van het model dat u kiest, is de haard zelfs voorzien van realistische geluidseffecten. De haard hoeft niet schoongemaakt te worden en aan het einde van de dag wordt deze, wederom met één druk op de knop, uitgeschakeld.

Naast kantoorruimtes komt de elektrische haard vrijstaand ook goed van pas als sfeervolle eyecatcher in bijvoorbeeld een winkelruimte, een hotelkamer en/of de lobby van het hotel, een café en een restaurant.

Wilt u een elektrische haard kopen?

Ervaar zelf de voordelen van een elektrische haard vrijstaand in ons Experience Center. In onze showroom vindt u meer dan 700 kachels en haarden, waarvan een groot deel ook daadwerkelijk brandt. Onze specialisten staan voor u klaar om u meer te vertellen over dit type haard en om u alvast een voorproefje te geven van de verschillende mogelijkheden.

Populaire merken