49

Producten

Filter resultaten
  • Merk

  • Kleur

  • Vuurzicht

  • Vuurtype

Vakkundig advies van onze experts Altijd de beste keuze
Uitgebreid assortiment kachels en haarden Passende oplossing voor elk interieur
Meer dan alleen vuur Van A tot Z

Een oplossing op maat
ontworpen door een specialist

Ontdek onze maatwerk oplossingen

Meer over de elektrische inbouwhaard

Eén van de meest populaire modellen in de categorie elektrische haarden is de elektrische inbouwhaard. Deze haard wordt niet alleen veel in woningen gebruikt, maar bijvoorbeeld ook in winkels en restaurants. Dit heeft alles te maken met het gebruiksgemak en de veiligheid.

Werking elektrische inbouwhaard

Elektrische haarden werken op basis van netstroom. Steek de stekker in het stopcontact, zet de haard aan en geniet meteen van de sfeervolle verwarming. Er is geen opstarttijd nodig, de elektrische haard zorgt direct voor warmte. Wanneer u een elektrische inbouwhaard met verschillende warmtestanden heeft, kunt u zelf de temperatuur instellen.

Realistisch vlammenspel

De vlammen in de elektrische inbouwhaard zijn niet echt, maar dat is op het eerste gezicht niet te zien. Er worden speciale effecten gebruikt om de vlammen een realistische uitstraling te geven, waardoor de illusie van echt vuur gewekt wordt. In sommige gevallen is de elektrische sfeerhaard ook voorzien van geluidseffecten, waardoor het vuur klinkt als een open haard. Een elektrische haard met bluetooth kan aangesloten worden op uw telefoon of tablet, zodat u uw eigen muziek kunt afspelen via de haard.

Voordelen elektrische inbouwhaard

De elektrische haard met inbouw kent verschillende voordelen. De inbouwhaard is bijvoorbeeld makkelijk in gebruik, doordat deze op elektriciteit werkt en er verder dus geen brandstoffen aan te pas komen. Verder is het een kwestie van een druk op de knop om de haard in te schakelen. Zeker in vergelijking met de traditionele open haard is dit een wereld van verschil. Er hoeft geen hout gehakt te worden, u heeft geen houtopslag nodig en u hoeft zelf het vuur niet aan te maken. Al deze handelingen worden vervangen door het gebruik van een simpele drukknop.

Daarnaast is de elektrische inbouwhaard veiliger dan de traditionele open haard. Doordat de vlammen niet echt zijn, lopen kinderen en huisdieren niet het gevaar dat zij zich per ongeluk branden aan het vuur. Zo creëert u wel de sfeer van een knus vlammenspel, zonder eventuele risico’s voor uw gezin of klanten.

Wilt u een elektrische inbouwhaard kopen?

Ervaar zelf de voordelen van een inbouwhaard in ons Experience Center. In onze showroom vindt u meer dan 700 kachels en haarden, waarvan een groot deel ook daadwerkelijk brandt. Onze specialisten staan voor u klaar om u meer te vertellen over dit type haard en om u alvast een voorproefje te geven van de verschillende mogelijkheden.

Populaire merken