146

Producten

Filter resultaten
  • Merk

  • Vuurzicht

  • Kleur

  • Brandstof

  • Aansluiting

  • Deurtype

Vakkundig advies van onze experts Altijd de beste keuze
Uitgebreid assortiment kachels en haarden Passende oplossing voor elk interieur
Meer dan alleen vuur Van A tot Z

Een oplossing op maat
ontworpen door een specialist

Ontdek onze maatwerk oplossingen

Meer over de gas inbouwhaard

De inbouw gashaard is er in veel soorten en maten. Onze specialisten kijken daarom graag met u mee om u te adviseren over het geschikte model inbouwhaard voor uw interieur.

Vind de juiste inbouwhaard

Dankzij ons ruime assortiment inbouwhaarden hebben we voor ieder type interieur een passende warmte oplossing. Er zijn inbouwhaarden met een strakke, moderne uitstraling, die onder andere goed tot hun recht komen in grote, rechte ruimtes. We hebben ook inbouwhaarden met een meer natuurlijke uitstraling, bijvoorbeeld voor een landelijk interieur.

Verder kunt u zelf kiezen welk type vuurzicht voor u de voorkeur heeft. De inbouw gashaard is allereerst verkrijgbaar met één ruit, waarbij u alleen recht van voren zicht heeft op het vlammenspel. Er zijn ook inbouwhaarden met vuurzicht aan twee, drie of vier zijden. In dat laatste geval heeft u dus rondom zicht op de levensechte vlammen in de haard. De keuze tussen deze gashaarden is volledig afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en de mogelijkheden in uw woon- of werkruimte.

Inbouw gashaard of inzethaard

Naast de uitstraling van de haard kunt u kiezen voor de manier waarop deze in uw interieur verwerkt wordt. Wanneer u voor een inbouw gashaard kiest, wordt deze letterlijk ingebouwd in de schouw of in een compleet meubel. We spreken in dit geval over een ‘nieuwe situatie’, aangezien de ruimte voor de inbouwhaard nog gemaakt dient te worden.

Doordat de inbouwhaard netjes weggewerkt moet worden in de rest van het interieur, neemt de keuze voor deze haard over het algemeen de nodige verbouwingswerkzaamheden met zich mee. Zeker in vergelijking met de vrijstaande gaskachel of de inzethaard, die relatief gemakkelijk geplaatst kan worden. Het voordeel van een gashaard inbouw is daarentegen dat deze minder ruimte in beslag neemt dan de vrijstaande variant. Hierdoor hoeft u qua oppervlaktes van uw woon- of werkruimte geen concessies te doen.

Wilt u een inbouw gashaard kopen?

Ervaar zelf de voordelen van de inbouw gashaard in ons Experience Center. In onze showroom vindt u meer dan 700 kachels en haarden, waarvan een groot deel ook daadwerkelijk brandt. Onze specialisten staan voor u klaar om u meer te vertellen over dit type haard en om u alvast een voorproefje te geven van de verschillende mogelijkheden.

Inbouw gashaard – Populaire merken

Meer