De introductie van de DRU Vitruo en de Kalfire E-one

Ergens tussen 800.000 v.C. en 350.000 v.C. gebeurde het. De grootste ontdekking door de mens ooit… Vuur. Het bracht de mensheid warmte, licht en veiligheid. Kortom, de drijvende kracht achter onze evolutie

Vuur dat voor iedereen toegankelijk is, is veilig vuur. Wat enkel nodig is voor een ongeëvenaarde vuurbeleving, is een stopcontact. De nieuwe elektrische haarden geven geen directe hitte af, waardoor de haard veilig is voor mens en dier, ook voor de allerkleinsten. Iedereen kan rondom de haard verzamelen en zo de verbinding van vuur ervaren.

Ongeëvenaard vuur via Kalfire E-One 100

Vuur is vuur als het zichtbaar, hoorbaar en voelbaar is. Ultra-realistische vlammen, dankzij unieke innovatieve technieken, maken de beleving van vuur in de E-one ongeëvenaard.

Alle zintuigen worden geprikkeld. De flikkering van het licht, het gloeiende hout en de kolen, de zwevende vuurdeeltjes en de speelsheid van het vlammenspel. Het geluid van knisperend hout. De warmte van de nabijheid van de vlammen. De unieke technieken van Kalfire’s E-one leveren een optimale sfeerbeleving in én rondom de haard.

Ook als het vuur niet brandt zorgen de levensechte houtstammen in de haard ervoor dat de E-one een eye-catcher is in elk interieur.

Dru Virtuo – Unieke innovatie en letterlijk disco dansende vlammen

De DRU Virtuo is niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte uit een stekker waarvan je driedimensionaal kunt genieten. Met de nieuwe en geavanceerde 3D-technologie maakt de  DRU Virtuo het mogelijk om vanuit alle hoeken van je kamer te genieten van een sfeervolle haard. Daarnaast kan je de haard overal plaatsen in de ruimte waar een stopcontact zit. Je hoeft geen schoorsteen te plaatsen om van
de warmte te genieten!

Duurzaamheid staat centraal

Iedere haard of kachel van DRU en Kalfire is ontwikkeld met aandacht voor de toekomst. Met deze unieke serie elektrische haarden gaan we nog een stap verder. Deze sfeerbrenger is 100% elektrisch, dit betekent dat je geen traditionele brandstof meer nodig hebt. En daarmee dus nog minder CO2 uitstoot.

De haarden zijn daarnaast onafhankelijk van rookkanalen, gas aansluitingen en andere belemmeringen. De modellen kunnen daar worden geplaatst waar hij het best tot zijn recht komt. In elk gebouw, in elke kamer, op elke plek.

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht