Vier nieuwe modellen voegen zich bij de nieuwe reeks. Meervoudig bekroonde hedendaagse elektrische haarden.

Deze brandstofvrije en afvoerloze haard met gepatenteerde holografische technologie voor een ultrarealistisch vuur heeft eindeloze inbouwmogelijkheden en past bij de hedendaagse levensstijl.

Kalfire E-one 130CL: Inbouw hoekhaard. De inbouw E-one is leverbaar met een optioneel 2000-watt AtmosHeating element.

Voor wie de sfeer van een vuur wil met het gemak en de duurzamevoordelen van een elektrisch haardvuur, biedtde Kalfire E-one een ongeëvenaarde ervaring. De unieke holografische technologie zorgt voor een adembenemendrealistisch vuur met één druk op de knop. Dankzij de vele opties kan de gebruiker vanuit zijn comfortabele omgevingde sfeer creëren die bij de stemming past: het vlambeeld, vlamhoogte en intensiteit van de vlammen, de gloed vanhet assenbed, het geluid van dennenhout of het rustigere geknetter van beukenhout, met of zonder verwarming (Atmos Heating is als optie beschikbaar voor inbouwmodellen). Met deze hypermoderne hedendaagse elektrischehaard zet de Nederlandse fabrikant Kalfire opnieuw de trend voor de toekomst van vuur.

Eindeloze inbouwmogelijkheden

De in 2020 gelanceerde Kalfire E-one heeft al vierdesignprijzen gewonnen en overtuigt ook wereldwijd haar klanten. Het oorspronkelijke frontmodel (E-one 100F, met een breedte van 100 cm) heeft onlangs gezelschap gekregen vaneen groter formaat met een breedte van 130 cm (E-one 130F) evenals twee hoekmodellen (E-one 130CR, E-one130CL) en een driezijdig model (E-one 130S). Dit vergroot de mogelijkheid om van een haard te genieten in een vrijwel oneindig aantal interieurs of posities in een ruimte. Elk E-one model heeft dezelfde voordelen: er is geenrookkanaal of gastoevoer nodig, er is geen uitstoot en de vlammen geven geen directe warmte af waardoor de haard veilig en duurzaam is. Het enige wat je nodig hebt voor een ongeëvenaarde vuurervaring is een stopcontact

Kalfire E-one 130S: Haard met drijzijdig glas voor optimaal zicht op het vuur. Alle modellen van de E-one serie zijn plug and play: u heeft alleen een stopcontact nodig, geen rookkanaal of gasaansluiting.

”You have to see it to believe it”

Terwijl beelden van de Kalfire E-one het fascinerende realisme weergeven, verklaart de volledige ervaring met natuurlijke vonkjes, dynamisch vlammenspel en het geluid van knapperend hout waarom dit revolutionaire product zowel ontwerpjury’s als klanten heeft weten te overtuigen. Het succes heeft Kalfire tot een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland gemaakt.

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht