Update 26-03-2020: Outlet open als u laat weten dat u komt

Heeft u interesse in onze outlet in Opmeer? Bel dan even van tevoren, dan zorgen wij dat we de outlet voor u openen. Alle medewerkers werken nu tijdelijk in Benningbroek. Als u ons belt, kunnen wij daar zijn in ongeveer 10 minuten. Op het bord buiten staat ook ons nummer vermeld met dezelfde boodschap. Als u eerst in Benningbroek komt voor advies, kan als de drukte het toelaat, een adviseur ook met u meerijden (met eigen auto) naar de Outlet.

Openingstijden Benningbroek blijven ongewijzigd. Outlet open op afspraak.

Het Experience Center in Benningbroekblijft de huidige openingstijden hanteren. U bent van harte welkom in onze Experience Center voor advies of het aankopen van een kachel of haard.

Wij openen de Outlet als u even belt van tevoren 0226-357900.

Aandacht voor elkaar in de showrooms

Na intern overleg hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Hiervoor vragen wij om uw begrip en medewerking.

Zo worden er geen handen geschud bij het maken van een deal en proberen wij gepaste afstand te houden van onze klanten. Wij zullen u ook vragen of u zelf een lekker kopje koffie of thee te wilt pakken uit onze machine. Deze zal vaker schoongemaakt worden door onze schoonmaker.

Het wordt gewaardeerd als er per pin, of zelfs contactloos betaald wordt. Cash wordt uiteraard gewoon geaccepteerd, maar we proberen het contact tussen elkaar te minimaliseren.

Installaties

Onze teams blijven gewoon werkzaam om geplande klussen uit te voeren. Bent u zelf niet lekker, of blijft u zelf liever thuis en wilt u geen mensen over de vloer? Geef dit dan tijdig aan ons door zodat wij uw afspraak verderop in het jaar kunnen inplannen. Ook nieuwe klussen worden gewoon ingepland. Onze medewerkers hebben het virus gelukkig niet te pakken. Als dit wel zo is, dan worden ze niet ingezet op klussen.

Met bovenstaande maatregelen hopen wij dat u met een gerust hart langs komt en dat we met z’n allen het virus zo snel mogelijk laten verdwijnen.
Heeft u toch nog vragen na het lezen van dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op per mail of via de telefoon of kom langs bij ons in de showroom

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht