• Totaal sfeerconcept - Van ontwerp tot realisatie
  • Afstemming met de interieur stylist
  • De ultieme Netflix set-up (2 tv's)
  • Eco-wave module voor optimale warmte
Dru Metro 100XTU Eco Wave
Het middelpunt van gezelligheid

Vuur centraal in het concept

Vuur bij de klant #1 – Een roomdivider gashaard van het merk DRU met een prachtige afgewerkte ombouw waarbij de haard centraal staat binnen de woonruimte. De ombouw is voorzien van maar liefst 2 tv-nissen, geen discussies meer over welke Netflix serie er gekeken gaat worden? De haard is visueel langer gemaakt door de maatwerk metalen kantstukken wat een rustige en symmetrisch vorm geeft aan het geheel.

 

Dru Metro 100XTU

Sfeer in meerdere ruimtes tegelijk

Ben jij op zoek naar een haard die als roomdivider kan dienen of een haard waarbij je vanuit meerdere hoeken van de woonruimte kunt genieten van het vuur? De Metro 100XTU Eco Wave is een haard die daar uitstekend geschikt voor is. Dankzij het vuurzicht aan 3 zijden – met name de 2 lange zijden – is het mogelijk zowel in de zitkamer als in de eetkamer van de aangename sfeer en warmte van deze haard te genieten.

Optimaal comfort

De haard kan worden bediend met de standaard meegeleverde afstandsbediening. Voor bediening via tablet of smartphone is er een communicatiemodule verkrijgbaar die zorgt voor de draadloze Wifi verbinding.

In de kamer van de tekenaar

Oog voor detail

Waar in grote lijnen de ideeën besproken zijn, wordt er gewerkt met een concept ontwerp. Vanaf het concept worden de details besproken van boven naar beneden. Hierdoor ontstaand dagelijks prachtige resultaten waaronder ook de haard van de familie Fasten.

Ongekende mogelijkheden

Een haard is tegenwoordig meer dan een vlam, dit zie je ook terug in het ontwerp van haard. Waar de wensen in kaart worden gebracht ontstaan ideeën en mogelijkheden, dit samen in een ontwerp vormt een ideëel beeld voor de klant.