• Premium gasvuur (Aardgas of propaan)
  • Afstemming met de architect Lody Trap
  • Ombouw gevormd zoals de woning
  • Sfeer en comfort gecombineerd
Kalfire GP70 / 55S
Uniek vuur in een unieke woning

Kalfire GP70/55S - Coasthouse te Bergen aan zee

Kalfire Prestige gashaard in de leefkeuken

Een bijzonder project waar niet een, niet twee maar 3 haarden zijn geplaatst, alle 3 even uniek. In dit project lichten wij de Kalfire gashaard in de leefkeuken uit, de mooiste kamer van de woning. In opdracht van Aannemersbedrijf J.M. Putter, ontwerpen door Lody Trap.

Het nieuwe gasvuur

Hoog reikende, volumineuze vlammen zoals bij een echt houtvuur in de buitenlucht. Maar dan op een weloverwogen plek in uw interieur. De innovatieve, gepatenteerde prestigebrander waarmee diverse modellen gesloten gashaarden van Kalfire zijn uitgerust, zorgt voor een ongekend realistisch vuurbeeld.

De brander is geïntegreerd tot bovenin de keramische houtstammen die in de haard worden opgestapeld. De vlammen komen rechtstreeks uit de keramische houtstammen, waardoor een “hoog” vlambeeld ontstaat.. In combinatie met de hybride functie en NSG kan het eigenlijk niet realistischer. Of u nu kiest voor een fronthaard, hoekhaard, driezijdige haard, tunnelhaard of roomdivider: het kaderloze glas zorgt er in alle gevallen voor dat u het allerbeste zicht heeft op de prachtig dansende gele vlammen.

Door de vele innovaties op het gebied van sfeerverwarming zijn er ongekend veel mogelijkheden ontstaan. Wist u bijvoorbeeld dat er gasloze woningen steeds vaker een gashaard wordt geplaatst?

Meer informatie over de vele mogelijkheden omtrent duurzaam en sfeervol verwarmen?

Kom langs in onze experience center

0226-357900 info@krulalltech.nl
Neem contact op