Marco Balk | 05-04-2024

Rika Primo: De terugkeer met verbeterde kwaliteit

De Rika Primo is terug! De instapmodel pelletkachel van Rika, geliefd om zijn gebruiksgemak en betaalbare prijs, is nu nog beter dan voorheen.

Waarom even van de markt?

Rika haalde de Primo tijdelijk van de markt omwille van een onvolkomenheid in de haard die niet voldeed aan de hoge kwaliteitsnormen van het merk. Rika nam de tijd om de haard te perfectioneren en introduceert nu met trots de geüpgradede Primo.

De voordelen van de nieuwe Primo:

Continu werkende vijzel: De vijzel van de Primo werkt nu continu in plaats van start/stop. Dit zorgt voor een stillere werking en een gelijkmatige warmteverspreiding.

Modern display: De kachel is voorzien van een modern display met een intuïtieve bediening. Hierdoor is de Primo nog eenvoudiger te gebruiken.

Verhoogde efficiëntie: De verbeteringen aan de haard hebben geleid tot een verhoging van de efficiëntie. De Primo verbruikt nu minder pellets voor hetzelfde rendement.

Betrouwbare kwaliteit: De Primo is nu nog betrouwbaarder dan voorheen. Rika staat garant voor kwaliteit en biedt garantie op al haar producten.

De perfecte keuze voor:
– Mensen die op zoek zijn naar een betaalbare pelletkachel met een hoge kwaliteit
– Mensen die waarde hechten aan gebruiksgemak en comfort
– Mensen die een pelletkachel willen met een moderne uitstraling

De Rika Primo is de perfecte keuze voor iedereen die een betrouwbare en efficiënte pelletkachel van kwaliteit wil tegen een betaalbare prijs.

Zie hier op onze site, Krulalltech.nl. Of op onze webshop, Kachelsenhaardenwinkel.nl.

vermogen-verschil
-pellet-voorraad
Terug naar het overzicht
Deel dit bericht