8

Producten

Filter resultaten
  • Merk

  • Vuurzicht

  • Kleur

  • Brandstof

Vakkundig advies van onze experts Altijd de beste keuze
Uitgebreid assortiment kachels en haarden Passende oplossing voor elk interieur
Meer dan alleen vuur Van A tot Z

Een oplossing op maat
ontworpen door een specialist

Ontdek onze maatwerk oplossingen

Meer over de tuinhaard op gas

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een tuinhaard of -kachel. Op deze pagina vindt u ons aanbod van de tuinhaard op gas, maar we hebben ook de welbekende houtgestookte kachels en haarden op voorraad. Hierin kunt u zelfs kiezen tussen de standaard variant of de kachels en haarden voor houtpellets.

Gashaard voor de tuin

De gasgestookte tuinhaard is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Een goed voorbeeld is de ingebouwde buitenhaard. Deze gashaard geeft het sfeervolle effect van een open haard en komt daardoor heel mooi tot zijn recht in combinatie met een zithoek. En door het inbouwen van uw gashaard zorgt u er tevens voor dat deze bestand is tegen weersinvloeden.

Het is volledig afhankelijk van uw tuin, terras of veranda welke tuinhaard voor u de beste keuze is. Raadpleeg vooral onze specialisten in ons Experience Center voor meer informatie over de beschikbare modellen en passend advies. We denken graag met u mee over het juiste type buitenverwarming voor bij u thuis.

Tuinhaard gas in de horeca

Onder de categorie tuinhaarden vallen ook de gasgestookte terrasverwarmers. Hierbij kunt u kiezen tussen de hangende gashaarden of de wat grotere staande exemplaren. Met name de hangende terrasverwarmers zijn populair onder horecaondernemers. Deze heaters worden aan de gevel van het café of restaurant bevestigd en verwarmen zo het gehele terras als het ‘s avonds begint af te koelen.

De gasgestookte terrasverwarmers zien we echter ook steeds vaker terug bij particulieren thuis. Bijvoorbeeld voor onder de veranda of om in de tuin te zetten met een buitenfeestje. Doordat u de staande, gasgestookte terrasverwarmers overal neer kunt zetten, zijn deze heel gemakkelijk in gebruik. En wanneer het te warm wordt, is de gashaard met één druk op de knop weer uit te schakelen.

Wilt u een gasgestookte tuinhaard kopen?

Ervaar zelf de voordelen van de tuinhaard op gas in ons Experience Center. In onze showroom vindt u meer dan 700 kachels en haarden, waarvan een groot deel ook daadwerkelijk brandt. Onze specialisten staan voor u klaar om u meer te vertellen over dit type en om u alvast een voorproefje te geven van de verschillende mogelijkheden.

Tuinhaard gas – Populaire merken

Meer