Meer dan alleen vuur

Met een nieuw pand, een nieuwe gebruiksvriendelijke website en een uitbreiding van het assortiment naar zonnecollectoren en pelletketels is Krul Alltech klaar voor de toekomst! U bent van harte welkom bij ons om de mogelijkheden te bespreken.

Experience Center

In 2017 heeft Krul Alltech het pand op Dokter de Vriesstraat overgenomen, velen kennen dit pand van de bedrijven die hiervoor hier gevestigd waren: BAM Bouw & techniek en het bedrijf Sasburg. Het pand is in 2017 volledig verbouwd om dienst te gaan doen als ons Experience Center. Kantoren hebben plaats gemaakt voor houtkachels, gaskachels, pelletkachels en elektrische toestellen. Ook zijn er diverse hout- en pelletCV toestellen opgesteld met een aansluiting op buffervaten met zonnecollectoren. Dus of u nu op zoek bent naar een vrijstaande kachel of een totaaloplossing om van het gas af te gaan, bij Krul Alltech bent u op het juiste adres!

Uitbreiding assortiment met zonneboilers en heatpipes

Steeds meer mensen zoeken naar een duurzame manier van verwarmen en ook hier kan Krul Alltech u verder mee helpen. Al ruime tijd installeren ze hout cv haarden met buffervaten, maar sinds de samenwerking met Ruvisol zijn ook de heatpipes toegevoegd aan het assortiment. Door het hoge rendement en de snelle montage is dit voor veel woningen een goede keuze. Als de zon schijnt verwarmen de collectoren het buffervat, waarin alle warmte wordt opgeslagen. Als u ook een hout- of pelletcv toestel heeft aangesloten op het vat, kunt u als u stookt ook uw warmte opslaan in ditzelfde vat. Een elektrisch element, een gasketel of een pelletketel kan dienen voor een stukje naverwarming als het nodig is.

De buffervaten zijn er te krijgen met sanitaire warmtewisselaar. Ook warm water om te douchen wordt dan geleverd door de duurzame warmtebronnen. Bent u op zoek naar advies op het gebied van zonneboilers of hout CV kachels? Dan is het verstandig om eerst eens telefonisch contact op te nemen met een van de DE-Erkende adviseurs bij Krul Alltech. Er kan daarna eventueel een afspraak ingepland worden om uw wensen verder in kaart te brengen in de showroom. Bent u al benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op de vernieuwde website van Krul Alltech bij de catagorie CV haarden en zonneboilers.

Krul Outlet in Opmeer

De voormalige hoofdvestiging van Krul Alltech in Opmeer is na de opening in Benningbroek nog steeds in gebruik gebleven. De functie is veranderd van hoofdvestiging naar een plek waar showroommodellen, licht gebruikte of uitlopende modellen een tweede kans krijgen. In de outlet vindt u ook nog actuele modellen die doorgaans voor een mooie prijs verkocht kunnen worden. Aangezien de twee vestigingen op nog geen 10 minuten afstand liggen van elkaar is een gecombineerd bezoek aan beide zaken een veelvoorkomende situatie. U kunt uzelf laten adviseren door onze adviseurs in Benningbroek, waar alles wordt genoteerd om een passende offerte te maken. Vervolgens kunt u altijd nog langs Opmeer rijden om te kijken of daar nu net nog de kachel staat die u zoekt! De outlet is beperkt open op woensdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 17:00 en op zaterdag van 11:00 tot 16:00.

Verwarmen op een verantwoorde manier

Krul Alltech heeft alles in in zich om klanten verder te helpen in hun zoektocht naar een verantwoorde en duurzame manier van verwarmen. Lees ook eens ons artikel over de nieuwe Ecodesign regelgeving om meer te weten te komen over de huidige generatie verbrandingstoestellen.

Kom langs in het vernieuwde Experience Center en ervaar de nieuwe Krul Alltech. De adviseurs staan 6 dagen per week voor u klaar!

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht