Voorheen hadden wij alleen beneden een ruimte met elektrische haarden, nu hebben wij besloten dat wij boven ook een ruimte gaan inrichten om elektrische haarden op te stellen.

GROOTSTE ASSORTIMENT VAN NEDERLAND

Wij gaan onze modellen splitsen, boven komen de goedkopere/instap modellen en beneden de duurdere nieuwe modellen. Zo gaan wij beneden de Kalfire E-One, Faber E-matrix en Dru Virtuo 80/3 inbouwen. Op dit moment hebben wij al ingebouwd de Gazco E-reflex, zowel de front als de 3-zijdige variant.
Boven staan onder meer haarden van Faber, Charlton en Jenrick, Element 4 en Dimplex. Genoeg om te bewonderen zowel nu als na de uitbreiding.

ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN – Wat kunt u verwachten?


Wij bieden een uitstekende service. Alle elektrische haarden die in de showroom staan zijn aangesloten, zodat u van elke haard die wij hebben staan het vlambeeld kunt bekijken.

Ondanks een licht ongemak van de verbouwing kunt u komen genieten van al onze elektrische haarden. Wij hebben een groot aantal modellen op voorraad, deze kunt u direct meenemen (OP=OP). Wij bieden scherpe prijzen en boven de €500 gratis bezorging <30 km. Mocht u er zelf niet uitkomen dan kunt u uw vraag altijd stellen aan één van onze medewerkers.
Als u de haard liever online besteld dan kan dit via onze webshop. Hier kunt u gebruik maken van onze acties op diverse haarden.

Graag tot ziens.

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht