Wij zijn geopend, OOK zonder afspraak! Showroom bekijken
Melding sluiten
1

Product

Meer over de tijdloze schouw

Een tijdloze schouw is een schouw die qua stijl losstaat van de interieurtrends van dit moment. De schouw komt hierdoor in verschillende interieurstijlen goed tot zijn recht, van een rustig en minimalistisch interieur tot een kleurrijk, extravagant interieur.

Tijdloze schouw als kameleon in uw interieur

Ieder interieur is anders en de tijdloze schouw past zich hier naadloos op aan. Een klassieke schouw heeft bijvoorbeeld een geheel eigen uitstraling, die bepalend is voor de sfeer in uw interieur. Dit heeft te maken met de details die in de schouw verwerkt zijn en de, vaak donkere, kleur van de klassieke schouw zelf. Voor een lichte, landelijke schouw geldt hetzelfde. Dit zijn stuk voor stuk prachtige schouwen, maar het is een kwestie van smaak om te bepalen of zo’n schouw ook daadwerkelijk in uw interieur past.

Een iets extremer voorbeeld van een eigentijdse schouw is een exemplaar met een sprekende rode kleur en veel details in de afwerking. Dit type schouw kan een prachtige blikvanger zijn in een kleurrijk bohémien interieur of als statement in een strak, modern interieur. In een klassiek of landelijk interieur zou zo’n opvallende rode schouw echter minder snel passen.

In de categorie met tijdloze schouwen laten we u dus de schouwen zien die minder opvallend zijn dan de rode schouw uit dit voorbeeld. Dit type schouw is een veilige en veelzijdige keuze, die ook na een metamorfose nog steeds in uw interieur past.

Voordelen van dit type schouw

Een groot voordeel van de tijdloze schouw is dat deze niet gevoelig is voor veranderende interieurtrends. De schouw gaat hierdoor jaren mee en doorstaat met gemak verschillende trends en ontwikkelingen op het interieurvlak. Daarnaast is deze schouw goed te combineren met een inzethaard. We hebben diverse soorten inzethaarden in ons assortiment, waarbij u onder andere kunt kiezen uit een elektrische sfeerhaard, een pelletkachel of een gashaard. Door de tijdloze uitstraling van dit type schouw kunt u deze eenvoudig met de verschillende kachels en haarden combineren.

Wilt u een schouw kopen?

Kom bij ons langs en ervaar zelf de voordelen van een tijdloze schouw in ons Experience Center. Onze specialisten staan voor u klaar om u meer te vertellen over dit type schouw en om u alvast een voorproefje te geven van de verschillende mogelijkheden.

Meer