outlet
Waarom klanten kiezen
voor Krul Alltech
  • Lid van Sfeerverwarmingsgilde
  • Twee vestigingen, 2500 m2 showroom
  • 1000 kachels en haarden opgesteld
  • 200+ kachels & haarden brandend
  • Meer dan 65 merken
  • Van verkoop t/m installatie
  • Altijd de laatste trends
  • 6 dagen in de week geopend

Wie wij zijn en wat wij doen

Krul Alltech kachels en haarden is sinds 2003 uitgegroeid tot een solide bedrijf met gespecialiseerde en enthousiaste medewerkers. Onze diensten zijn veelomvattend. Persoonlijke aandacht en service staan hoog in het vaandel. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht op de Dokter de Vriesstraat 16 in Benningbroek en op de aangegeven dagen ook in Opmeer op De Veken 121.  Wij hebben een showroom van ruim 2500 m² met meer dan 900 kachels en haarden, (op de twee locaties) bestaande uit houtkachels en haarden, speksteen, gas en pelletkachels, elektrische haarden, waterdamp haarden en hout-cv. 
 
Krul Alltech levert een totaalpakket, het inbouwen van open haarden en kachels, aanbrengen van rookkanalen, plaatsen van stijlschouwen, en afwerken het geheel. Het complete traject wordt door eigen vakmensen uitgevoerd. Ook kunt u bij ons terecht voor alle voorkomende materialen en onderdelen van kachels en haarden.   
 
Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze prachtige showroom en geniet van al het moois wat te zien is op het gebied van sfeerverwarming.

 

Nieuws
Het nieuwe houtstoken gericht op de toekomst - EcoDesign 2020 Ready
    Waarom elk huishouden een houtkachel zou moeten hebben als hoofd- of bijverwarming die voldoet aan de Ecodesign 2020 richtlijnen. Hier de feiten op een rij:       Kortom: stook verantwoord, kies de juiste kachel of haard en brandhout!   Meer willen weten over het EcoDesign? onze adviseurs helpen u graag verder. Nieuws bekijken
Medewerkers
Het team van Krul Alltech staat graag
6 dagen in de week voor u klaar!
Contact
Experience Center
Dokter de Vriesstraat 16
1654 JT Benningbroek
Outlet
De Veken 121
1716 KG Opmeer
telefoon
+31 (0)226-357900