outlet
Zoeken verfijnen
Type
Merk
Vermogen

2-6 kW

4-9 kW

8-12 kW

+12 kW

3-7 kW

Vuurzicht
Kleur
Aanbieding
Prijs

Houtkachels

Gezellig, sfeervol en romantisch stoken

Krul Alltech heeft een groot assortiment aan kachels en haarden, het grootste deel hiervan zijn houtgestookte toestellen.Er staan een groot aantal houtkachels van vele merken uit de gehele wereld. Nergens zult u zoveel keus vinden als bij ons.  

 

Een houtkachel of haard aanschaffen kunt u overal via de vele internetshops en marktplaatsen het is echter belangrijk om u goed te laten inlichten welke houtkachel of haard voor u geschikt is.
Of dit nu een hout, gas of pelletkachel is een kachel moet nooit te zwaar zijn in zijn warmte afgifte, het is vervelend als u de kachel aansteekt en binnen de kortst mogelijke tijd het 30 graden is in de woonkamer.
Bij ons kunt u een uitgebreide uitleg krijgen over de vele  verschillende kachels en haarden welke geschikt is voor u woning.

 

Indien een houtkachel teveel gesmoord wordt gaat deze veel meer roet en creosoot afzetten in de schoorsteen en zal er kans zijn op overlast in de buurt en ook de kans op een schoorsteenbrand wordt aanzienlijk groter. Daarom adviseren wij u bij de aanschaf van de houtkachel of gashaard welke vermogen deze maximaal mag hebben. Ook de plaats van een kachel/haard in de woning is belangrijk, een centraal geplaatste haard zal een betere warmte afgifte geven en zal daarom ook efficiënter zijn.

 

Tevens is het van belang dat de schoorsteen die geplaatst moet worden voor de afvoer van de rookgassen op een dusdanige manier geplaatst moet kunnen worden dat deze niet te veel verslepingen (bochten) zal krijgen. Krul Alltech plaats en levert al vele jaren schoorstenen en kan u hierin dan ook goed adviseren.

 

Wij keuren en inspecteren ook rookkanalen en doen dit ook voor diversen verzekeringen. Hieronder ziet u klein deel van de vele houtkachels en haarden de we in ons programma hebben.

 

Een liftdeurhaard is een haard met een glazen schuifdeur die u omhoog kunt bewegen zodat die uit het zicht verdwijnt. Liftdeurhaarden zijn open, halfopen of gesloten te gebruiken. In open toestand hebt u vrij zicht op het vuur en geniet u optimaal van het vlammenspel en de heerlijke houtgeur. Gebruikt u de liftdeurhaard in gesloten toestand, dan bent u verzekerd van een hoog rendement. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor deze haarden: ze combineren het beste uit twee werelden.

Lees meer